Välj en sida

Hus som passar din tomt

Alla tomter är olika och för oss är det viktigt att vi bygger ett hus som passar era förutsättningar. Attefallshuset ska finnas i över 100+ år och vi tummar aldrig på kvalitet, och våra hus byggs utifrån svenska regler, och klarar av svenska förhållande.

Nedan är de hus vi vet fungerar bäst för uthyrning, men vi anpassar vid behov:

Om våra hus

Husen byggs i vår attefallsfabrik. Fabriken ligger utanför Riga i Lettland. Det är högkvalitativa hus med tre-glasfönster i trä, ekparkett på golven, hög finish, golvvärme i badrum m.m.

Det perfekta Attefallshuset ryms inte nödvändigtvis i någon mall, därför hjälper vi dig ditt hus efter dina behov. Du är alltid välkommen att kontakta oss för att diskutera dina tankar och önskemål. Vi hjälper dig hela vägen från idé till färdigt hus.

Vi vill att det skall vara bekvämt för dig som kund. Därför bygger vi hela eller stora delar av våra hus i vår fabrik. Det betyder att vi slipper skapa en massa oreda hemma på er tomt och istället kan leverera en färdig produkt som ni kan ta i bruk på en gång. Vår leveranstid från det att ni lagt er beställning är ca. 12 veckor. Transporten från fabriken tar normalt 1-2 dagar inklusive installation. 

Alla våra husmodeller är byggda för att klara vårt hårda skandinaviska klimat och lämpar sig bra för användning hela året om.

Bli kontaktad helt förutsättningslöst

Är du sugen på att diskutera ditt projekt för passiv inkomst? Ta kontakt med oss helt förutsättningslöst. Anmäl ditt intresse här, eller skicka ett mail till hello@attefallsinkomst.se.

Vi hörs!