Välj en sida

Steg 1 (kontakt)

När du fyllt i vårt kontaktformulär kommer vi återkoppla till dig inom kort. Vi börjar då med att ställa ett par frågor om er och er tomt. Med informationen vi får av er kan vi ta fram en ekonomisk plan där ni kan se vilka intäkter vi tror ert attefallshus kommer generera.

Steg 2 (möte)

Om ni samt vi är nöjda med den preliminära ekonomiska planen träffas vi hemma på er tomt. Tillsammans ser vi på vart attefallshuset bäst placeras och hur ni vill att ert hus ska se ut. Vi ber även våra lokala samarbetspartners räkna på en grund, leverans, och ett lyft av det nyckelfärdiga huset.

För unika hus behöver vi ta ut en mindre handpenning innan vi kan ta fram era unika ritningar.

 

Steg 3 (offert)

När vi är klara med steg 1 och 3 har vi lärt känna varandra och vi vet exakt vad ert projektet kommer kosta samt vilka intäkter vi kan räkna med. Vill ni finansiera ert projekt hjälper vi er att förhandla fram bästa möjliga ränta och lägger till lånekostnaden i kalkylen.

 

Steg 4 (avtal)

Så är det dags att sätta pennan på pappret. När vi är nöjda med allt förarbete skriver vi under avtalen och så är vi igång!

 

Steg 5 (vi driver igenom projektet)

Med undertecknade avtal kör vi igång och lämnar in bygganmälan till kommun, bygger huset, förbereder en grund och lägger en plan för leverans. Huset kopplas in, godkänns av kontrollansvarig och är sedan redo att tas i bruk. Allt detta tar normalt 10-12 veckor efter godkänd bygganmälan.

 

Steg 6 (våra partners tar hand om uthyrningen och pengarna börjar rulla in)

Så fort huset levererats tar uthyrningsbolaget över och hyr ut huset. De sköter allt som har med hyresgäster att göra och ni som fastighetsägare börjar ta emot er passiva inkomst så fort huset hyrs ut. Ni ges i viss mån inflytande över vilken typ av hyresgäster ni önskar ha på er tomt och kommer alltid få hjälp om där skulle bli några problem mellan er och de hyresgäster som bor i attefallshuset. Ni har alltid möjlighet att avbryta vårt samarbete mot en förutbestämd avgift. Vårt normala avtal löper i 10 år. Efter det kan ni själva välja om ni vill att vi fortsätter hjälpa er tjäna pengar på ert hus eller om ni vill använda det själva.

Bli kontaktad helt förutsättningslöst

Är du sugen på att diskutera ditt projekt för passiv inkomst? Ta kontakt med oss helt förutsättningslöst. Anmäl ditt intresse här, eller skicka ett mail till hello@attefallsinkomst.se.

Vi hörs!